GEANNULEERD: Internet en e-mail op Android in Rijswijk (4 lessen)

5 oktober 2017, van 10:00 tot 12:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas € 31,00

De cursus 'Internet en e-mail op Android' in de bibliotheek in Rijswijk is geannuleerd.

Onderstaande cursus is komen te vervallen. Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Excuses voor het ongemak.

U wilt op een snelle en makkelijke manier iets op internet kunnen opzoeken en met iemand kunnen delen op uw Android-telefoon of -tablet. Tijdens deze cursus leert u welke mogelijkheden internet en e-mail allemaal voor u heeft.

U neemt uw eigen Android-telefoon en/of -tablet mee. Deze cursus is voor iedereen met basiskennis van het apparaat.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: donderdag 5 oktober t/m 26 oktober 2017 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas* € 31,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Internet en e-mail voor iPhone of iPad

Bent u in het bezit van een iPhone of iPad en wilt u deze cursus ook volgen? Dat kan in:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een andere cursus of workshop?
Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48