NIEUW: Internet en e-mail op Android in Rijswijk (4 lessen)

5 oktober 2017, van 10:00 tot 12:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas € 31,00

U wilt op een snelle en makkelijke manier iets op internet kunnen opzoeken en met iemand kunnen delen op uw Android-telefoon of -tablet. Tijdens deze cursus leert u welke mogelijkheden internet en e-mail allemaal voor u heeft.

U neemt uw eigen Android-telefoon en/of -tablet mee. Deze cursus is voor iedereen met basiskennis van het apparaat.

• Wanneer: donderdag 5 oktober t/m 26 oktober 2017 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas* € 31,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Internet en e-mail voor iPhone of iPad

Bent u in het bezit van een iPhone of iPad en wilt u deze cursus ook volgen? Dat kan in:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48