GEANNULEERD: iPhone en/of iPad voor starters in Leidschendam (4 lessen)

3 oktober 2017, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam

Kosten: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas € 31,00

Deze cursus in Leidschendam is geannuleerd. Dezelfde cursus start op woensdag 1 november in Rijswijk. Hiervoor kunt u nog inschrijven.

Als u gereserveerd heeft voor de cursus van 3 oktober in Leidschendam, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Excuses voor het ongemak.

CURSUSINFORMATIE

Hebt u een iPhone en/of iPad en wilt u de vele mogelijkheden van deze apparaten ontdekken? In deze starterslessen leert  u uw apparaat in te stellen, maakt u kennis met de basis van e-mail, leert u zoeken op internet en krijgt u inzicht in de werking van een aantal standaard apps op uw apparaat.

U neemt uw eigen iPhone of iPad mee. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD

• Wanneer: dinsdag 3 oktober t/m 24 oktober 2017 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas* € 31,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Kaartverkoop voor deze cursus is niet meer mogelijk. Woensdag 1 november wordt de cursus alsnog gestart in de bibliotheek in Rijswijk.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48