Klik & Tik: wegwijs met de computer en het internet - Leidschendam

15 oktober 2018, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

In zes bijeenkomsten raakt u vertrouwd met de computer en het internet. Tijdens deze online cursus gaat u zelfstandig aan de slag en ook oefent u thuis.

De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet; een website bekijken, zoeken met een zoekmachine, iets invullen, aanvragen en downloaden. U kunt al uw vragen stellen over het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten voor iedereen die geen kennis of vaardigheden met een computer of internet heeft.

Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon voor u aanwezig.

• Wanneer: maandag 15 oktober t/m 19 november 2018 (6 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: GRATIS, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het nodig dat Adobe Reader op de computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maakt u geen gebruik van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb aan de Vliet: