Klik & Tik: wegwijs met de computer en het internet in Leidschendam (6 lessen)

19 april 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Tijdens deze online cursus raakt u vertrouwd met de computer en het internet. U gaat u zelfstandig aan de slag en ook oefent u thuis.

De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet: een website bekijken, zoeken met een zoekmachine, iets invullen, aanvragen en downloaden. Er is gelegenheid voor het stellen van al uw vragen rondom het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten voor iedereen die geen kennis van en vaardigheden met een computer of internet heeft.

Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon voor u aanwezig.

• Wanneer: donderdag 19 april t/m donderdag 31 mei 2018 (6 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: GRATIS, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het nodig dat Adobe Reader op de computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maakt u geen gebruik van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

ANDERE DATA

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze cursus te komen?
U kunt ook terecht bij de cursus in:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze middagen? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48