GEANNULEERD: Klik & Tik: wegwijs met de computer en het internet in Rijswijk (6 lessen)

16 februari 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

De cursus 'Klik & Tik' is geannuleerd, maar u kunt nog wel terecht op andere data.

Tijdens deze online cursus raakt u vertrouwd met de computer en het internet. U gaat u zelfstandig aan de slag en ookoefent u thuis.

De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet: een website bekijken, zoeken met een zoekmachine, iets invullen, aanvragen en downloaden. Er is gelegenheid voor het stellen van al uw vragen rondom het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten voor iedereen die geen kennis van en vaardigheden met een computer of internet heeft.

Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon voor u aanwezig.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD

• Wanneer: vrijdag 16 februari t/m vrijdag 23 maart 2018 (6 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk