Klik & Tik: wegwijs met de computer en het internet in Rijswijk (8 lessen)

26 september 2017, van 10:00 tot 12:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Tijdens de online cursus maakt u met behulp van de docent uw account aan en gaat u zelfstandig aan de slag. De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet; een website bekijken, zoeken met een zoekmachine, iets invullen en aanvragen en downloaden.

Deze cursus is voor iedereen zonder basiskennis van een computer en/of internet. Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon voor u aanwezig.

• Wanneer: dinsdag 26 september t/m 14 november 2017 (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: GRATIS, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het nodig dat Adobe Reader op de computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maakt u geen gebruik van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

ANDERE DATA

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze cursus te komen?
U kunt ook terecht bij de cursus in:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze middagen? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48