Klik & Tik: wegwijs met de computer, tablet en het internet - Voorburg

7 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julialaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

In vier wekelijkse bijeenkomsten raakt u vertrouwd met de computer en het internet. Tijdens deze online cursus gaat u zelfstandig aan de slag en ook oefent u thuis.

De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet; een website bekijken, zoeken met een zoekmachine, iets invullen, aanvragen en downloaden. U kunt al uw vragen stellen over het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten voor iedereen die geen kennis of vaardigheden met een computer of internet heeft.

Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon voor u aanwezig. Heeft u een tablet? Neemt u die dan mee naar de cursus.

• Wanneer: donderdag 7 maart t/m 28 maart 2019 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: GRATIS, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het nodig dat Adobe Reader op de computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maakt u geen gebruik van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.