Klik & Tik: wegwijs met de computer, tablet en het internet in Voorburg (4 lessen)

8 november 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

In vier wekelijkse lessen leert u zelfstandig de eerste stappen van werken met een computer of tablet te maken.

De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen over het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten als u nog geen kennis van een computer, tablet of internet heeft. Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon aanwezig. Heeft u een tablet? Neemt u die dan mee naar de cursus.

• Wanneer: vrijdag 8 november tot en met 29 november 2019 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: GRATIS, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het nodig dat Adobe Reader op de computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Maakt u geen gebruik van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.