GEANNULEERD: Klik & Tik: wegwijs met de computer en het internet - Voorburg

16 november 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

De cursus 'Klik & Tik' in Voorburg is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gereserveerd voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

De filmpjes laten zien hoe u kunt typen en e-mailen. En u leert de weg te vinden op het internet; een website bekijken, zoeken met een zoekmachine, iets invullen, aanvragen en downloaden. U kunt al uw vragen stellen over het online oefenmateriaal.

Dit is de beste cursus om mee te starten voor iedereen die geen kennis of vaardigheden met een computer of internet heeft.

Tijdens de cursus is er een laptop met koptelefoon voor u aanwezig.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: vrijdag 16 november t/m 21 december 2018 (6 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: GRATIS, vooraf aanmelden