Interactieve lezing ‘Jij past echt bij mij’ door Monica Wardenaar

15 februari 2020, van 11:00 tot 12:30 | Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden: € 2,50 | Niet-leden: € 4,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor sommige mensen is er maar één ware op deze wereld. Maar wat als er nou een bepaald type is dat goed bij u past? In deze lezing leert u verschillende type mensen leren herkennen. Misschien is uw 'ideale partner' toch een stap dichterbij dan u dacht.

'TypeDating'

Wat is TypeDating en hoe past u het toe? Monica Wardenaar is schrijver van het boek ‘Jij past echt bij mij’ en tijdens deze interactieve lezing licht zij een tipje van de sluier op.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: 15 februari
  • Hoe laat: 11:00 - 12:30 uur
  • Waar: Locatie Rijswijk - de Theaterzaal
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

ONLINE AANMELDEN

MensTypes

Wilt u meteen zien of iemand een goede liefdesmatch is en bij u past? In plaats van veel tijd en energie in iemand steken waaruit uiteindelijk toch duidelijk wordt dat jullie geen goede match zijn, kunt u deze methode proberen. In deze lezing leert u de MensTypes herkennen en waar u op moet letten bij het zoeken naar een potentiële partner. Zo hoeft u achteraf niet te zeggen: "hij of zij paste toch niet echt bij mij".

De interactieve lezing

Er wordt dieper ingegaan op wat MensTypes zijn en het geheim van de klik. Ook onthult zij wat je aan het uiterlijk van iemand kunt aflezen. Aan de hand van voorbeelden word duidelijk hoe je het verschil en de overeenkomsten tussen mensen ziet. In oefeningen ervaar je hoe je op een andere manier naar mensen en naar jezelf kunt kijken, om beter te weten of iemand bij je past en om er achter te komen welk type je zelf bent. Kortom een interessante en leerzame interactieve lezing! Wie weet vindt u wel uw Valentijn. 

Wie is Monica Wardenaar?

Monica houdt van creëren, van uitdagingen en nieuwe dingen ondernemen. Van mensen helpen, motiveren en inspireren. Met haar onderneming ‘Total Wellness Centre’ heeft ze eerder als fitness-instructeur en lifestylecoach vele mensen geholpen. Monica was altijd al erg bezig met persoonlijke ontwikkeling. Daarin ontdekte ze een enneagram en leerde ze over verschillende type mensen. Ze is zich hierin gaan verdiepen en geeft daar nu workshops over. Daarnaast is ze ook coach.

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

CONTACT

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?