Literair evenement 'Dichterbij Voorburg'

10 november 2019, van 15:00 tot 17:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 6,00 | niet-leden € 7,50

Na het succesvolle ‘Dichterbij Rijswijk’ staan er deze zondagmiddag op verschillende plekken in de bibliotheek in Voorburg vier dichters/schrijvers die voordragen uit eigen werk. U loopt bij ieder van hen langs om te luisteren.

Marcel Verreck, bekend cabaretier, schrijver en columnist, Alexander Franken, de dichterlijke troubadour van het gezelschap, Karel Kanits, schrijver en woordkunstenaar en Debby van den Bergh (foto), schrijfster en dichteres, dragen voor uit eigen werk.

Na afloop is er een drankje en ruimte voor een praatje. Ook kunt u boeken en cd’s van de schrijvers kopen en laten signeren (alleen contant betalen mogelijk).

• Wanneer: zondag 10 november 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 6,00 | niet-leden € 7,50 *

*Vrienden van Stichting Verbergh betalen ook € 6,00 en kunnen een mail sturen aan debbyvandenBergh@gmail.com o.v.v. kaartjes DichterBij Voorburg.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is  geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.