LVvoorElkaar

9 december 2021, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

LVvoorElkaar (voorheen Vrijwilligerspunt) is hét platform voor vrijwilligerswerk in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. Bij LVvoorElkaar vind je de leukste vacatures. Wil je af en toe wat doen of juist een vaste dag? Er is werkelijk voor ieder wat wils en op elke dag wat.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: iedere donderdag (m.u.v. de zomervakantie, kerstvakantie en feestdagen)
  • Hoe laat: 14:00 - 16:00 uur
  • Waar: de Bibliotheek Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

De leukste vrijwilligers-vacatures

Bij LVvoorElkaar vind je de leukste vacatures. Wil je af en toe wat doen of juist een vaste dag? Koken, praatje maken, organiseren, tuinieren, coachen? Iets doen met kinderen of voor ouderen? Liever in de natuur aan de slag of lekker vanuit huis? Er is werkelijk voor ieder wat wils en op alle niveaus.

Waarom vrijwilliger worden?

Vrijwilligerswerk levert zoveel op: Je wordt er blij van, je ontwikkelt je talenten, je voelt je betrokken, je zet je in voor de samenleving, je betekent iets voor een ander, het brengt afwisseling in je leven, het houdt je scherp en actief, je leert nieuwe mensen kennen, én, zo blijkt uit onderzoek, het is goed voor je gezondheid. Dus, allerlei redenen om vrijwilliger te worden!

Inloopspreekuur (zonder afspraak)

Wil je in gesprek over (passend) vrijwilligerswerk? Dat kan, je bent van harte welkom tijdens het inloopspreekuur op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie Voorburg. Je kunt langskomen zonder afspraak. Mocht de dag en/of het tijdstip toch niet uitkomen, neem dan gerust contact op met het LVvoorElkaar: 070-337 03 77 of info@lvvoorelkaar.nl.

CONTACT

Wilt u meer weten over dit spreekuur?

Neem contact op met: Henriëtte Lammers via henriette@lvvoorelkaar.nl

Of neem contact op met de bibliotheek:

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?