Laat je kamer stralen: maak je eigen feestversiering (8 - 12 jaar)

12 december 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Hou jij het meest van glitters, sneeuwvlokken, sterren, slingers of felle kleuren? Wat het ook is, jij mag het zeggen. Deze middag maak je een aantal leuke feestversieringen. Na afloop neem je die mee. Dat maakt je huis nog vrolijker. En alle visite die op bezoek komt tijdens de feestdagen kijkt zijn ogen uit.

• Wanneer: woensdag 12 december 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.