Meer regie over je leven

21 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Heeft u het idee de regie over uw eigen leven kwijt te zijn? Bent u meer bezig met overleven dan met leven?

Bij deze workshop maakt u kennis met verschillende bouwstenen van regie nemen: doelbepaling, motivatie en steun, weerstand en belemmeringen, gedragsverandering in de praktijk en een goed plan van aanpak.

• Wanneer: donderdag 21 maart 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Gratis, vooraf aanmelden

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is ge├»nstalleerd. Heeft u dit nog niet ge├»nstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.