De Mensenbieb - Lees met andermans ogen

29 september 2018, van 14:00 tot 16:15 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Gratis

In Nederland wonen verschillende mensen. Met verschillende ideeën, gewoontes en leefstijlen. Gelukkig maar. Wat voor de een normaal is, is voor de ander vreemd. En andersom. Soms komen we elkaar tegen op straat, op school of op het werk. Maar vaker leven we totaal langs elkaar heen. En dat is jammer, want soms hebben we meer met elkaar gemeen dan je zou denken.

Bent u nieuwsgierig naar hoe deze verschillende mensen leven? En zou u weleens met andere ogen om u heen willen kijken? Kom dan naar de bibliotheek in Voorburg en leen een ‘levend boek’ tijdens de Mensenbieb!

In de catalogus van mensen kiest u een mens met een bijzonder verhaal. U kunt onder andere kiezen uit ‘levende boeken’ met het thema:

• Eenzaamheid
  • Blind
  • Tienermoeder
  • Dakloos

Ga in gesprek, leer nieuwe werelden kennen en verruim uw blik! Na afloop van het gesprek heeft u even met andermans ogen naar de wereld gekeken. Een gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

De middag wordt geopend door Wethouder Astrid van Eekelen.

• Wanneer: zaterdag 29 september 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Gratis

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.