Workshop 'Mindfulness'

2 maart 2020, van 14:00 tot 16:00 | Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vaak zijn we met onze aandacht niet in het NU, maar vooruit in de tijd. We moeten heel veel van onszelf. Ook vragen we ons vaak af wat er was gebeurd als we dingen anders hadden aangepakt. Wat als? en Had ik maar... Deze manier van denken zorgt voor een beknellend gevoel en brengt stress en zorgen met zich mee.

Indigo: werk aan jezelf

Zelfreflectie is erg belangrijk. Hoe wij denken en ons gedragen heeft invloed op onszelf en op de mensen om ons heen. Als wij goed in ons vel zitten en positief zijn over wie wij zijn, merken we dat terug aan alles. Dan gaat het beter in onze relaties, floreren we op ons werk en lijken we deze positieve energie uit te stralen naar de wereld om ons heen. Zo komen er nieuwe kansen en mooie dingen op ons pad. Maar wat als het even niet meezit? er iets is gebeurd? Of als we het gevoel hebben dat we vastzitten?

Met professionele inzichten leert u uw denkwijze en gedrag om te zetten. U krijgt tips en handvatten om aan uzelf te werken en een positievere kijk te ontwikkelen. U kunt gratis gebruik maken van de cursussen en workshops van Indigo. Zo krijgt u (weer) meer grip op uw leven en ontwikkelt u meer veerkracht.

Mindfulness

Tijdens deze workshop leert u te kijken en te ervaren zonder te oordelen. U leert leert bewust te leven in het hier en nu. Oordelen kunnen leiden tot negatieve of angstige gevoelens. Door een situatie te aanschouwen en je niet te laten leiden door oordelen kun je vrijer en objectiever naar zaken kijken. U leert om meer in het hier en nu te leven waarmee u onder andere voorkomt dat u piekert over reeds gepasseerde gebeurtenissen of zich zorgen maakt over een gebeurtenis die nog niet heeft plaatsgevonden.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: maandag 2 maart
  • Hoe laat: 14:00 - 16:00 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

ANDERE INDIGO WORKSHOPS

Bekijk alle workshops in de online agenda

Workshop Mindfulness
Workshop Vriendschap
Workshop Assertiviteit
Cursus/training Vrienden maken
Workshop Signaleren van eenzaamheid
Workshop Positief denken
Workshop Stoppen met piekeren
Cursus/training Meer zelfvertrouwen
Workshop Lekker slapen
Workshop Meer zelfvertrouwen
Workshop Stoppen met piekeren
Cursus/training Assertiviteit
Workshop Positief denken
Voorlichtingsbijeenkomst Omgaan met angst

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

CONTACT

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?