Muis en varken zijn verliefd (4-8 jaar)

6 februari 2019, van 14:30 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 1,50 | niet-leden € 2,50

Luister naar het kleurrijke prentenboek ‘Voor Jou’ van Milja Praagman, waarin Muis Varken wil laten zien hoeveel ze van hem houdt. Maar het lukt steeds niet. Gelukkig vindt Varken wel iets om te zeggen hoeveel hij van Muis houdt. Na het voorlezen maak je een doorzichtig schilderij met echte bloemen.

• Wanneer: woensdag 6 februari 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 1,50 | niet-leden € 2,50

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.