Workshop ‘Nooit meer te druk’ door Fons van den Bemd

5 oktober 2017, van 19:30 tot 22:30 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 32,50 | niet-leden € 35,00

Zuchten over hoe druk het is vinden we stiekem wel ­lekker: we benadrukken ermee hoe ambitieus en belangrijk we zijn.

Totaal oninteressant, schrijft de Britse psycholoog Tony Crabbe: drukte is onvermogen om keuzes te maken. Als het aan hem ligt, wordt het D-woord iets om je voor te schamen.

In twintig jaar tijd is de hoeveelheid kennis enorm toegenomen. Hoe beter de productiemiddelen, hoe meer we produceren. Hoe toegankelijker de communicatiemiddelen, hoe meer we communiceren. En elke actie die we ondernemen, elke mail die we versturen, is van invloed op iemand anders. Dus hoe meer wij doen, hoe meer werk wij voor anderen creëren. Deze anderen doen op hun beurt meer, wat betekent dat wij allemaal nog meer en meer moeten doen.

Het ‘te veel’ zal niet minder worden maar alleen maar toenemen. Dat is onvermijdelijk. Jaar na jaar neemt de hoeveelheid elektronische communicatie die je ontvangt toe, word je blootgesteld aan meer informatie en wordt er van je verwacht dat je nog beter op de hoogte bent. Volgend jaar ontvangen we nog meer e-mails, dat is zeker.

Druk zijn is makkelijker
Druk zijn is vermijding
Druk zijn is een merk
Druk zijn is een ­verslaving
Druk is wat alle anderen zijn
Waarom timemanagement niet werkt
…en keuzes maken wél

WAT IS HET?

Het is een interactieve workshop die na een inspirerende introductie is gevuld met korte oefeningen, stellingen met als doel inzichten te krijgen. Van onbewust naar bewust, van weerstand naar verlangen, van routine naar groei.

WAT LEVERT HET OP?

Inzichten en handvaten, direct toepasbaar, met als doel comfortabeler te werken en leven en daarmee keuzes te maken met heldere focus.

FONS VAN DEN BEMD

Fons van den Bemd is een ervaren trainer en coach op het gebied van organisatie ontwikkeling en persoonlijk leiderschapsontwikkeling.

• Wanneer: donderdag 5 oktober 2017
  • Hoe laat: 20:00 - 22:30 uur, inloop vanaf 19:30 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 32,50 | niet-leden € 35,00

Tijdens de inloop is boekhandel Bruna aanwezig met boekverkoop van de boeken van Tony Crabbe.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de cursus is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

Er is plaats voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus drie dagen van te voren geannuleerd.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

ANDERE DATA

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze workshop te komen?
U kunt ook terecht bij de workshop op:

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.