GEANNULEERD:Workshop ‘Nooit meer te druk’ door Fons van den Bemd

12 oktober 2017, van 19:30 tot 22:30 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 32,50 | niet-leden € 35,00

Deze workshop is geannuleerd. Bij voldoende aanmeldingen wordt de workshop gegeven op donderdag 19 oktober. Hiervoor kunt u nog inschrijven.

Zuchten over hoe druk het is vinden we stiekem wel ­lekker: we benadrukken ermee hoe ambitieus en belangrijk we zijn.

Totaal oninteressant, schrijft de Britse psycholoog Tony Crabbe: drukte is onvermogen om keuzes te maken. Als het aan hem ligt, wordt het D-woord iets om je voor te schamen.

In twintig jaar tijd is de hoeveelheid kennis enorm toegenomen. Hoe beter de productiemiddelen, hoe meer we produceren. Hoe toegankelijker de communicatiemiddelen, hoe meer we communiceren. En elke actie die we ondernemen, elke mail die we versturen, is van invloed op iemand anders. Dus hoe meer wij doen, hoe meer werk wij voor anderen creëren. Deze anderen doen op hun beurt meer, wat betekent dat wij allemaal nog meer en meer moeten doen.

Het ‘te veel’ zal niet minder worden maar alleen maar toenemen. Dat is onvermijdelijk. Jaar na jaar neemt de hoeveelheid elektronische communicatie die je ontvangt toe, word je blootgesteld aan meer informatie en wordt er van je verwacht dat je nog beter op de hoogte bent. Volgend jaar ontvangen we nog meer e-mails, dat is zeker.

Druk zijn is makkelijker
Druk zijn is vermijding
Druk zijn is een merk
Druk zijn is een ­verslaving
Druk is wat alle anderen zijn
Waarom timemanagement niet werkt
…en keuzes maken wél

WAT IS HET?

Het is een interactieve workshop die na een inspirerende introductie is gevuld met korte oefeningen, stellingen met als doel inzichten te krijgen. Van onbewust naar bewust, van weerstand naar verlangen, van routine naar groei.

WAT LEVERT HET OP?

Inzichten en handvaten, direct toepasbaar, met als doel comfortabeler te werken en leven en daarmee keuzes te maken met heldere focus.

FONS VAN DEN BEMD

Fons van den Bemd is een ervaren trainer en coach op het gebied van organisatie ontwikkeling en persoonlijk leiderschapsontwikkeling.

KAARTVERKOOP

LET OP: Er is plaats voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus drie dagen van te voren geannuleerd.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.