Online workshop Omgaan met angst

27 augustus 2020, van 09:30 tot 11:45 | Online met Stefan Sandifort

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze voorlichtingsbijeenkomst is speciaal voor mensen die last hebben van angst en hun naasten.

Iedereen is soms bang of angstig. Angst is een normale, gezonde en beschermende reactie. Maar soms lokken alledaagse situaties angstreacties uit die zo hevig zijn dat ze het normale functioneren belemmeren. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over verschillende soorten angsten en hoe u hier mee om kunt gaan.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: donderdag 27 augustus
  • Hoe laat: 9:30 - 11:45 uur
  • Waar: online (via uw laptop)
  • Prijs per kaartje: Gratis
  • Minimaal 4 deelnemers

Online aanmelden

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. U kunt uw kaartje online reserveren. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden en Rijswijk Doet en wordt georganiseerd door Stefan Sandifort.

Online deelnemen

U kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heeft u uiteraard geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.

Waarom u kunt deelnemen

Door deel te nemen aan de  activiteiten van Indigo kunt u uw geestelijke gezondheid verbeteren. Zo komt u met een klein beetje hulp een stap verder.

Hoe werkt het?

Vul op het aanmeldformulier uw emailadres in om uw aanmelding compleet te maken. U ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat u toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld u dan tijdig af, zodat iemand anders uw plek kan innemen.

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (i.v.m. te weinig aanmeldingen) krijgt u tijdig bericht per e-mail.