Online workshop Positief Denken

30 november 2020, van 13:00 tot 15:15 | Online met Stefan Sandifort

Kosten: Gratis

Wanneer we negatief denken heeft dat ook effect op hoe we ons voelen, hoe we overkomen op anderen en uiteindelijk ook hoe we onszelf zien. In de workshop Positief denken leert u om op een andere, eerlijkere manier naar u zelf en zaken te kijken.

U kunt daarmee inzicht krijgen in hoe u zichzelf mogelijk saboteert met uw eigen negatieve blik. U wisselt uit met andere deelnemers hoe u positiever kunt denken. U leert kritischer kijken naar uw eigen denkpatronen en gaat aan de slag met omdenken van belemmerende gedachten.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: dinsdag 30 november 13:00 – 15:15 uur
  • Waar: online (via uw laptop)
  • Prijs per kaartje: Gratis
  • Minimaal 4 deelnemers

Online aanmelden

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. U kunt uw kaartje online reserveren. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden en Rijswijk Doet en wordt georganiseerd door Stefan Sandifort.

Online deelnemen

U kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heeft u uiteraard geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.

Waarom u kunt deelnemen

Door deel te nemen aan de  activiteiten van Indigo kunt u uw geestelijke gezondheid verbeteren. Zo komt u met een klein beetje hulp een stap verder.

Hoe werkt het?

Vul op het aanmeldformulier uw emailadres in om uw aanmelding compleet te maken. U ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat u toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld u dan tijdig af, zodat iemand anders uw plek kan innemen.

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (i.v.m. te weinig aanmeldingen) krijgt u tijdig bericht per e-mail.