Regenboog filmavond met Stephan Sanders

11 december 2019, van 19:00 tot 22:00 | Theater Ludens | Burg. Feithplein 95 | 2273 BW Voorburg

Kosten: Leden € 7,00 | niet-leden € 8,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vier avonden kunt u in Theater Ludens in Voorburg genieten van prachtige 'regenboog films'. Iedere film is uitgekozen door een bekende gast uit de LHBTI-wereld. Op 11 december ontvangen we Stephan Sanders. Hij koos de film ‘Le temps qui reste’.

Interview

Voorafgaand aan de film interviewt gastheer Roeland Drost Stephan Sanders. Uw inbreng in dit interview is welkom, stel uw vragen en deel uw mening of ervaringen rondom het thema van de avond. Aansluitend wordt de film vertoond. Na afloop verder in gesprek over de film. Dat kan in de gezellige foyer van het theater onder het genot van een drankje. 

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Stephan Sanders

Stephan Sanders (Haarlem, 1961) is columnist, presentator, essayist en schrijver. Sanders studeerde filosofie en politieke wetenschappen en publiceert sinds 1982 in diverse dag- en weekbladen. waaronder de Groene Amsterdammer en Vrij Nederland. Met Anil Ramdas (1958-2012) presenteerde Sanders het spraakmakende tv-programma Het Blauwe licht. Over zijn hechte vriendschap met Ramdas schreef Sanders de zowel liefdevolle als kritische memoir ‘Iets meer dan een seizoen’. In een briefwisseling in De Groene Amsterdammer in 2015 gaf Sanders aan zich tot de gelovigen te rekenen. In een serie artikelen in dagblad Trouw legde hij zijn keuze uit. Sinds medio 2016 is hij vaste columnist bij de Volkskrant.

Le temps qui reste

Romain is een egoïstische en arrogante modefotograaf die alles voor elkaar lijkt te hebben: een succesvolle carriere, een mooi appartement in Parijs en een leuk vriendje. Wanneer hij tijdens een fotoreportage flauwvalt en onderzocht wordt in het ziekenhuis, blijkt hij een tumor te hebben. Zijn kansen op overleving zijn minimaal en hij weigert om behandeld te worden. Romain vertelt niemand iets over zijn ziekte. Na een ruzie met zijn familie en het verbreken van zijn relatie, reist hij naar zijngrootmoeder. Zij is de enige persoon die hij zijn geheim toevertrouwt 'omdat jij net zo dicht bij de dood staat als ik'.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: woensdag 11 december 2019
  • Hoe laat: 19:00 - 22:00 uur (afhankelijk van de lengte van de film)
  • Waar: Theater Ludens
  • Adres: Burgemeester Feithplein 95, 2273 BW Voorburg
  • Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)
  • Prijs per kaartje: Leden € 7,00 | niet-leden € 8,00

KAARTVERKOOP

Kaarten voor deze bijzondere avond koopt u bij Theater Ludens aan de kassa van het theater of op de website:

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?