Theater: Sttt... De tijger slaapt (2+)

3 februari 2018, van 10:30 tot 11:30 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan | 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 9,00 | niet-leden € 10,00

PANG! Een grote knal. Tijger schrikt wakker...Is ze boos? Nee hoor, ze krijgt taart, een lied en een ballon of misschien wel twee!

Een leuke, spannende voorstelling van Rik Rikken.

• Wanneer: zaterdag 3 februari 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 9,00 | niet-leden € 10,00
    Begeleiding verplicht en koopt ook een kaartje

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is  geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt uAdobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.