Theater: Sinterklaas en de pepernotenboot (2 - 6 jaar)

27 november 2018, van 09:30 tot 10:30 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Wat heeft haaievinnensoep met Sinterklaas te maken? Sinterklaas is klaar voor vertrek naar Nederland, maar dan verschijnt er opeens een haai waardoor Piet in het water valt en daarna lijkt alles helemaal mis te gaan. Zouden de kinderen dit jaar wel cadeautjes krijgen?

• Wanneer: dinsdag 27 november 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.