GEANNULEERD: Smartphone en/of tablet voor gevorderden (Android) - Rijswijk

20 november 2018, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 18,00 | niet-leden € 23,00 | Ooievaarspas € 11,50

De cursus 'Smartphone en/of tablet voor starters (Android)' in Rijswijk is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

Tijdens de twee lessen voor gevorderden beginnen we met een korte opfrisser van uw kennis en daarna verdiept u zich verder in de mogelijkheden van uw apparaat. U krijgt veel tips en trucs om uw apparaat te gebruiken.

U neemt uw eigen (opgeladen) telefoon en/of tablet mee naar de lessen. Voor deelname aan de starterscursus is het kennisniveau niet van belang. Voor gevorderden is kennis en vaardigheid van uw telefoon en/of tablet gewenst. U heeft het meest aan deze lessen met een niet al te oude telefoon of tablet.

Deze cursus is voor smartphones en/of tablets met:

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: dinsdag 20 november en 27 november 2018 (2 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 18,00 | niet-leden € 23,00 | Ooievaarspas* € 11,50

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.