GEANNULEERD: Smartphone en/of tablet voor gevorderden (Android) - Rijswijk

27 juni 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas € 31,00

De cursus 'Smartphone en/of tablet voor gevorderden (Android)'is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

Tijdens de lessen voor gevorderden beginnen we met een korte opfrisser van uw kennis en daarna verdiept u zich verder in de mogelijkheden van uw apparaat. U krijgt veel tips en trucs om uw apparaat te gebruiken.

U neemt uw eigen (opgeladen) telefoon en/of tablet mee naar de lessen. Voor deelname aan de starterscursus is het kennisniveau niet van belang. U heeft het meest aan deze lessen met een niet al te oude telefoon of tablet.

Deze cursus is voor smartphones en/of tablets met:

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNNULEERD

• Wanneer: donderdag 27 juni t/m 18 juli 2019 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 52,00 | niet-leden € 62,00 | Ooievaarspas* € 31,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Wilt u meer weten over deze of andere cursussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.