GEANNULEERD: Smartphone en/of tablet voor gevorderden (Apple) - Voorburg

13 juni 2019, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 39,00 | niet-leden € 49,00 | Ooievaarspas* € 24,50

De cursus 'Smartphone en/of tablet (Apple) voor gevorderden' in Voorburg is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

Tijdens de lessen voor gevorderden beginnen we met een korte opfrisser van uw kennis en daarna verdiept u zich verder in de mogelijkheden van uw apparaat. U krijgt veel tips en trucs om uw apparaat te gebruiken.

U neemt uw eigen (opgeladen) telefoon en/of tablet mee naar de lessen. Voor deelname aan de starterscursus is het kennisniveau niet van belang. U heeft het meest aan deze lessen met een niet al te oude telefoon of tablet.

Deze cursus is voor smartphones en/of tablets met:

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: donderdag 13 juni t/m 27 juni 2019 (3 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 39,00 | niet-leden € 49,00 | Ooievaarspas* € 24,50

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.