Smartphone en/of tablet voor gevorderden (Apple) - Voorburg

22 november 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 18,00 | niet-leden € 23,00 | Ooievaarspas € 11,50

Tijdens de twee lessen voor gevorderden beginnen we met een korte opfrisser van uw kennis en daarna verdiept u zich verder in de mogelijkheden van uw apparaat. U krijgt veel tips en trucs om uw apparaat te gebruiken.

U neemt uw eigen (opgeladen) telefoon en/of tablet mee naar de lessen. Voor deelname aan de starterscursus is het kennisniveau niet van belang. Voor gevorderden is kennis en vaardigheid van uw telefoon en/of tablet gewenst. U heeft het meest aan deze lessen met een niet al te oude telefoon of tablet.

Deze cursus is voor smartphones en/of tablets met:

Apple

• Wanneer: donderdag 22 november en 29 november 2018 (2 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 18,00 | niet-leden € 23,00 | Ooievaarspas* € 11,50

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.