GEANNULEERD: Smartphone en/of tablet voor starters (Android) - Rijswijk

6 september 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 38,00 | niet-leden € 48,00 | Ooievaarspas € 24,00

Deze workshop is vanwege onvoldoende aanmeldingen geannuleerd.

De vele mogelijkheden van uw smartphone en/of tablet ontdekt u in de vier lessen voor starters.

U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van de e-mail, leert zoeken op internet en krijgt inzicht in de werking van een aantal standaardapps op uw apparaat. U krijgt veel tips en trucs om uw apparaat te gebruiken.

U neemt uw eigen (opgeladen) telefoon en/of tablet mee naar de lessen. U heeft het meest aan deze lessen met een niet al te oude telefoon of tablet.

Voor deelname aan de starterscursus is het kennisniveau niet van belang.

Deze cursus is voor smartphones en/of tablets met:

• Wanneer: vrijdag 6 september t/m 27 september 2019 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden* € 38,00 | niet-leden € 48,00 | Ooievaarspas** € 24,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.