Stiltewandeling en Mindful Bewegen in Voorburg

14 augustus 2019, van 10:30 tot 13:00 | De blauwe zaal | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wilt u graag kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan zijn mindful bewegen en een stiltewandeling iets om uit te proberen. Deze sessie kunt u als ontspannend en stressverlagend ervaren.

Wees mindful, kom tot rust

Maak kennis met mindful bewegen en ga samen met Pauline Memelink (Dreamel Moving & Mind) mee op stiltewandeling. De ochtend begint met een uur lang mindfulness- en bewegingsoefeningen die de geest kalmeren en de zintuigen openzetten. Daarna gaat u in stilte een wandeling in de omgeving maken. Het doel van deze sessie is meer kalmte ervaren in uw hoofd wat leidt tot vreugde. Door in het nu te zijn kunt u plezier ervaren, ontspannen, vertragen en 'voelen' wat er in en met uw lichaam gebeurt. 

Wat is een stiltewandeling?

Precies wat het zegt: een wandeling in stilte. Door het Haagse Bos of Meijendel. Of over het Scheveningse strand. Soms reflecteren we op een thema. We doen enige aandachtsoefeningen. Of we lopen alleen maar. Kijken, luisteren, voelen, ruiken, bewegen. 

De reactie van een deelnemer

Deelnemer: "Eigenlijk heb ik aan elke les een heleboel gehad - inspirerend en uitnodigend om te experimenteren, spelen en te reflecteren. Ook leuk dat het elke keer weer anders is. Petje af voor de creativiteit, ik heb me geen moment verveeld (en dat gebeurt niet vaak)."

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer:  vrijdag 12 juni
  • Hoe laat: 10:30 - 13:00 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg - in de blauwe zaal (ga naar de informatiebalie)
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

ONLINE KAARTVERKOOP

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

CONTACT

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?