Theater: Gertje en Kriekje en het pannenkoekenfeest (4+)

16 mei 2018, van 14:00 tot 17:00 | Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: € 2,50 per persoon

In deze leuke, grappige, interactieve en muzikale voorstelling nemen Boerin Karin en Boerin Stephanie de kinderen mee in een verhaal dat zich afspeelt op de boerderij. De kinderen gaan op zoek naar eieren voor Kokkie. Kokkie heeft namelijk nog maar 1 ei en dat is echt te weinig om pannenkoeken van te maken voor het boerderij-restaurant.

En waar blijven Gertje & Kriekje nou toch…De kinderen leren op een speelse manier wat er nog meer voor nodig is om pannenkoeken te maken. Ook mogen de kinderen bedenken wat ze op een pannenkoek willen. Gertje wil een pannenkoek met…

Na afloop van de voorstelling krijgen de kinderen een lekkere pannenkoek.

• Wanneer: woensdag 16 mei 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - Locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: € 2,50*

KAARTVERKOOP

*Kaartjes zijn niet te koop bij de bibliotheek. U kunt op vertoon van de coupon uit het Cultuurkaart L-V boekje de kosten voor het kaartje vooraf aan de voorstelling pinnen bij theatergroep DeepDeep.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.