Theater Ludens: La vérité

26 november 2020, van 20:00 tot 22:00 | Theater Ludens | Burgemeester Feithplein 95 | 2273 BW Voorburg

Kosten: normaal € 8,00 | met korting vanaf € 4,00

Wanneer Lumir terugkeert naar Frankrijk vindt er een stormachtige reünie plaats. Ze verhuisde naar de VS om aan haar arrogante moeder te ontsnappen. En die heeft juist een rol in een sf-film aangenomen waarin ze een moeder speelt die nooit ouder wordt.

• Wanneer: donderdag 26 november 2020
  • Waar: Theater Ludens
  • Adres: Burgemeester Feithplein 95, 2273 BW Voorburg
  • Prijs per kaartje: normaal € 8,00 | met korting vanaf € 4,00

U kunt eenvoudig en snel kaarten bestellen via de website van Theater Ludens en direct afrekenen met iDEAL.

KAARTVERKOOP AAN DE KASSA

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u een kaartje kopen aan de kassa. De kassa is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 tot 16.00 uur en een uur vóór aanvang van iedere voorstelling.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.