Thematentoonstelling Amateurspalet

1 december 2018 t/m 31 december 2018 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis toegang tijdens openingsuren

De hele maand december exposeren leden van de Rijswijkse vereniging voor beeldende kunst Amateurspalet met hun werk bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk. Het thema dit jaar is Carnaval. De opening van de expositie is op zaterdag 1 december.

Carnaval

Het thema Carnaval benadrukt hoe belangrijk het is dat we samen plezier maken en ons zo gelukkiger voelen. Ook bij Amateurspalet ligt van oudsher de nadruk op samen tekenen, schilderen en keramiek maken en leren van elkaar, wat leuker is dan alleen.

Opening door De Damzwabbers

Zaterdag 1 december om 14:00 uur wordt deze tentoonstelling, zoals elk jaar, op passende wijze geopend. Amateurspalet is zeer vereerd dat Prinses Lacta van Carnavalsvereniging De Damzwabbers uit Leidschendam met haar gevolg bereid is om de opening te verrichten. U bent van harte welkom bij deze feestelijke gebeurtenis.

Bezoek expositie

De tentoonstelling is tot en met 31 december te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. In verband met filmvoorstellingen is de expositieruimte gesloten op de dinsdagmiddagen 4, 11 en 18 december en op zaterdagmiddag 15 december.Het adres van de bibliotheek is Generaal Eisenhowerplein 101, in Rijswijk.

Meer informatie

Bent u ge├»nteresseerd in de cursussen of andere activiteiten van Amateurspalet? Kijk dan op www.amateurspalet.nl. In januari beginnen de cursussen weer.

DATUM - TIJD - LOCATIE

  • Wanneer: zaterdag 1 december t/m maandag 31 december 2018
  • Hoe laat: tijdens openingsuren
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)

CONTACT

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?