Theater: Sttt... De tijger slaapt (2+) in Leidschendam

5 juni 2019, van 11:00 tot 11:30 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

Kosten: leden € 4,00 | niet-leden € 5,00 | Begeleiding verplicht en koopt ook een kaartje

PANG! Een grote knal. Tijger schrikt wakker...Is ze boos? Nee hoor, ze krijgt taart, een lied en een ballon of misschien wel twee!

Een leuke, spannende voorstelling van Rik Rikken.

• Wanneer: woensdag 5 juni 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Prijs per kaartje: leden € 4,00 | niet-leden € 5,00 | Begeleiding verplicht en koopt ook een kaartje

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is  geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt uAdobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

ANDERE LOCATIE

Bent u niet in de gelegenheid om de voorstelling op 5 juni in Leidschendam te bezoeken?
Op 26 juni speelt Rik Rikken de voorstelling ook in Voorburg!

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.