Hoeksteenlezing met Tijn Touber: De weg van de held

3 februari 2019, van 10:30 tot 12:30 | de Hoeksteen | Rozenboomlaan 119 | Voorburg

Kosten: Leden € 5,50 | niet-leden € 7,00 | Vrienden van de Hoeksteen € 5,00 bij de kerk

Een lezing over het grootste avontuur van je leven, je diepste passie, belangrijkste mentor, heilige graal, favoriete probleem en ultieme levensbestemming. Ontdek de held in jezelf.

Wij, mensen, hebben in essentie allemaal dezelfde lessen te leren, inwijdingen te ondergaan en inzichten te verwerven. Aan de buitenkant zien onze levens er verschillend uit, maar de innerlijke weg verloopt voor ons allen via archetypische stappen en wendingen. Wanneer je dit oerverhaal (de monomythe) leert kennen, snap je je eigen leven en de fases waar je doorheen gaat beter.

Je begrijpt waarom het soms donker is en wat voor inzicht nodig is om naar de volgende fase van het avontuur te gaan. Je krijgt inzicht in welke lessen iedere fase voor je in petto heeft en wat er van je wordt gevraagd. Je levenslijn leren kennen brengt je in contact met de werkelijke redenen waarom jij hier bent.

Over Tijn Touber

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Hij is oprichter van Lois Lane. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schreef de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zes boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werk is Spoedcursus Verlichting. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met duizend huiskamers, Schoolverlichting en Bedrijfsverlichting. Samen met zijn partner Binkie geeft hij meditatie-concerten en stilte-retraites.

• Wanneer: zondag 3 februari 2019
  • Waar: Vrijzinnig centrum de Hoeksteen
  • Adres: Rozenboomlaan 119, 2274 HK Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 5,50 | niet-leden € 7,00 | Vrienden van de Hoeksteen betalen € 5,00 bij de kerk

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.