Theatervoorstelling: Tobias en zijn kameel (6-10 jaar)

2 januari 2019, van 14:00 tot 15:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 2,50 | niet-leden € 3,50

De avontuurlijke Tobias trekt met zijn kameel de wijde wereld in. Tijdens zijn reis ontmoet hij bijzondere mensen, wordt aangevallen door een tijger en leert sterren lezen. Het verhaal gaat helemaal niet over kerst. Maar dan stappen plotseling de Drie Koningen op indrukwekkende manier het verhaal binnen.

• Wanneer: woensdag 2 januari 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 2,50 | niet-leden € 3,50

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.