Biblioscoop in Voorburg: 'Toen mijn vader een struik werd' (8+)

2 januari 2018, van 14:00 tot 16:00 | Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 3,50 | niet-leden € 5,00

Kom film kijken in de Kerstvakantie tijdens de Biblioscoop. We draaien de film 'Toen mijn vader een struik werd'.

Toda´s vader was banketbakker, tot hij naar het Zuiden moest om te vechten. Voor Toda is het land ook niet veilig meer, ze vlucht naar haar moeder. Ze begint aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet.

Een film naar het boek van Joke van Leeuwen. Tijdens de pauze krijg je iets te drinken en wat lekkers.

• Wanneer: dinsdag 2 januari 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 3,50 | niet-leden € 5,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.