Vorm een leeskring in Rijswijk!

15 juni 2019, van 11:00 tot 12:30 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Gratis, vrije inloop

Door u aan te sluiten bij een leeskring kunt u praten over de boeken die u leest en over uw favoriete schrijvers. Tijdens deze gratis ochtend kunt u lid worden van een leeskring of zelf een leeskring starten. Een medewerker van de bibliotheek vertelt u meer over de mogelijkheden.

Samen praten over boeken

In een leeskring leest een kleine groep mensen tijdens een aantal weken hetzelfde boek. Ze komen daarna samen om te praten en te discussiƫren over het boek. Met elkaar praten over een boek leidt vaak tot andere inzichten.

Ontmoet andere boekenliefhebbers

Tijdens de bijeenkomst krijgt u de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten om samen een leeskring te vormen. U kunt zich ook bij een bestaande leeskring aansluiten. Verder wordt er door een medewerker van de bibliotheek informatie gegeven over het opstarten van een leeskring en het lenen van Leeskringkoffers.

U bent van harte welkom!

De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De koffie en thee staan klaar.

• Wanneer: zaterdag 15 juni 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Gratis, vrije inloop

Andere locaties

Bent u niet in de gelegenheid om op deze zaterdag naar Rijswijk te komen? Op zaterdag 8 juni kunt u ook een leeskring vormen in de bibliotheek in Voorburg.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.