Online workshop - Vrienden maken: vriend worden van jezelf

5 november 2020, van 09:30 tot 11:45 | Online met Stefan Sandifort

Kosten: Gratis

In de online workshop (2-delig) Vrienden maken staat jezelf als je beste vriend zien centraal. Dit is een voorwaarde om goede sociale contacten en vriendschappen te kunnen hebben.

Onderwerpen als zelfwaardering, positieve gedachten en voor jezelf opkomen komen aan bod. Verder is er aandacht voor hoe je jezelf ziet (m.b.t. sociale contacten/vriendschappen). In twee online sessies gaan we in op:

•       Een (betere) vriend van jezelf worden
•       Het verkennen van eigen wensen en grenzen
•       Eerste aanzet tot een actieve houding

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: 

Donderdag 5 november 9:30-11:45 uur

Donderdag 12 november 9:30-11:45 uur 

  • Waar: online (via uw laptop)
  • Prijs per kaartje: Gratis
  • Minimaal 4 deelnemers

Online aanmelden

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. U kunt uw kaartje online reserveren. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden en Rijswijk Doet en wordt georganiseerd door Stefan Sandifort.

Online deelnemen

U kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heeft u uiteraard geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.

Waarom u kunt deelnemen

Door deel te nemen aan de  activiteiten van Indigo kunt u uw geestelijke gezondheid verbeteren. Zo komt u met een klein beetje hulp een stap verder.

Hoe werkt het?

Vul op het aanmeldformulier uw emailadres in om uw aanmelding compleet te maken. U ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat u toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld u dan tijdig af, zodat iemand anders uw plek kan innemen.

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (i.v.m. te weinig aanmeldingen) krijgt u tijdig bericht per e-mail.