Week van de Alfabetisering

9 september 2019 t/m 15 september 2019 | de Bibliotheek aan de Vliet - alle locaties

Kosten: Gratis

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen en schrijven en/of rekenen. Om aandacht te geven aan laaggeletterdheid organiseert Stichting Lezen en Schrijven van 9 tot en met 15 september de Week van de Alfabetisering. Ook de Bibliotheek aan de Vliet doet hieraan mee.

• Taalcafé Taal & Kunst

Tijdens dit speciale Taalcafé kijken we naar kunst en praten hierover.
Wethouder Johanna Besteman is aanwezig om de nieuwe Taalhuis collectie te openen.

maandag 9 september • 10:30 - 11:30 uur
Taalhuis Rijswijk

• Taalcafé - Taal & Taart

Een feestelijke middag met koffie, thee en taart.
In het Taalcafé kun je de Nederlandse taal beter leren spreken en begrijpen.

dinsdag 10 september • 13:30 - 15:00 uur
Taalhuis Leidschendam

• Opening nieuwe Taalhuis collectie in Voorburg

Donderdag 12 september opent wethouder Juliëtte Bouw om 17:00 uur de nieuwe collectie van het Taalhuis in Voorburg. Dit vieren we onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u meer weten over andere activiteiten van de Bibliotheek aan de Vliet?