Werken in de Cloud

10 december 2019, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

Wilt u uw foto’s, documenten of andere bestanden veilig online opslaan? Dat kan tegenwoordig met cloudopslag.

Tijdens deze workshop leert u alles over het beveiligen van uw apparaat, het veilig gebruikmaken van het internet en hoe u veilig om kunt gaan met uw persoonsgegevens. U krijgt inzicht in wat er allemaal mogelijk is op uw smartphone, tablet en computer en u gaat oefenen met een cloudopslag die bij u past.

U neemt uw eigen (opgeladen) apparaat mee naar de workshop.

• Wanneer: dinsdag 10 december 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden* € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas** € 6,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.