Werken met de MacBook in Voorburg (8 lessen)

6 maart 2018, van 10:00 tot 12:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

De vele mogelijkheden van uw MacBook (Apple laptop) ontdekt u tijdens deze starterslessen. Allereerst maakt u een Apple-ID aan, waarna u leert uw apparaat in te stellen en ermee te werken.

U neemt uw eigen MacBook met oplaadsnoer mee. U hoeft geen basiskennis te hebben van het werken met de Macbook.

• Wanneer: dinsdag 6 maart t/m 24 april 2018 (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas* € 49,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is  geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48