GEANNULEERD: Windows 10 voor gevorderden - Rijswijk

24 april 2019, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

Deze cursus is vanwege onvoldoende aanmeldingen geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak

In de acht lessen voor gevorderden leert u uw computer in te richten naar uw persoonlijke wensen (instellingen), foto’s te bewerken en apps te downloaden en installeren. Ook leert u meer over muziek, problemen oplossen en het beheer van uw computer.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de cursus voor gevorderden is basiskennis van Windows vereist.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: woensdag 24 april t/m 12 juni (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas* € 49,00

* De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.