Windows 10 voor gevorderden - Rijswijk

24 april 2019, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

In de acht lessen voor gevorderden leert u uw computer in te richten naar uw persoonlijke wensen (instellingen), foto’s te bewerken en apps te downloaden en installeren. Ook leert u meer over muziek, problemen oplossen en het beheer van uw computer.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de cursus voor gevorderden is basiskennis van Windows vereist.

• Wanneer: woensdag 24 april t/m 12 juni (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas* € 49,00

* De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.