Windows 10 voor gevorderden - Rijswijk

31 oktober 2018, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

In de acht lessen voor gevorderden leert u uw computer in te richten naar uw persoonlijke wensen (instellingen), foto’s te bewerken en apps te downloaden en installeren. Ook leert u meer over muziek, problemen oplossen en het beheer van uw computer.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang. Voor de cursus voor gevorderden is basiskennis van Windows vereist.

• Wanneer: woensdag 31 oktober t/m 19 december 2018 (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas* € 49,00

* De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.