GEANNULEERD: Windows 10 voor starters - Rijswijk

4 september 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

De cursus 'Windows 10 voor starters' in Rijswijk is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

In acht starterslessen leert u de verschillende mogelijkheden van uw apparaat kennen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van e-mail, tekstverwerking en zoeken op het internet.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang. Voor de cursus voor gevorderden is basiskennis van Windows vereist.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: dinsdag 4 september t/m 30 oktober 2018 (8 lessen) *
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas** € 49,00

*Er is geen les op dinsdag 18 september 2018. De Bibliotheek aan de Vliet is deze dag gesloten.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.