Windows 10 voor starters - Rijswijk

4 september 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

In acht starterslessen leert u de verschillende mogelijkheden van uw apparaat kennen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van e-mail, tekstverwerking en zoeken op het internet.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang. Voor de cursus voor gevorderden is basiskennis van Windows vereist.

• Wanneer: dinsdag 4 september t/m 30 oktober 2018 (8 lessen) *
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas** € 49,00

*Er is geen les op dinsdag 18 september 2018. De Bibliotheek aan de Vliet is deze dag gesloten.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.