Windows 10 voor starters - Rijswijk

15 februari 2019, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

In acht starterslessen leert u de verschillende mogelijkheden van uw apparaat kennen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van e-mail, tekstverwerking en zoeken op het internet.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang.

• Wanneer: vrijdag 15 februari t/m 5 april 2019 (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas* € 49,00

* De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.