GEANNULEERD: Windows 10 voor starters - Voorburg

6 september 2018, van 10:15 tot 12:15 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas € 49,00

De cursus 'Windows 10 voor starters' in Voorburg is geannuleerd.

Als u al een kaartje heeft gekocht voor deze cursus, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Excuses voor het ongemak.

In acht starterslessen leert u de verschillende mogelijkheden van uw apparaat kennen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van e-mail, tekstverwerking en zoeken op het internet.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang. Voor de cursus voor gevorderden is basiskennis van Windows vereist.

ONDERSTAANDE CURSUS IS GEANNULEERD!

• Wanneer: donderdag 6 september t/m 25 oktober 2018 (8 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden € 88,00 | niet-leden € 98,00 | Ooievaarspas* € 49,00

* De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.