Windows 10 voor starters - Voorburg

25 september 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 38,00 | niet-leden € 48,00 | Ooievaarspas € 24,00

Een Windows 10 computer of laptop kent vele mogelijkheden, die u ontdekt in deze vier starterslessen. U leert uw apparaat in te stellen, maakt kennis met de basis van e-mail, tekstverwerking en zoeken op het internet.

Tijdens de computercursus zijn er laptops aanwezig. Voor de starterslessen is het kennisniveau niet van belang.

• Wanneer: woensdag 25 september t/m 16 oktober 2019 (4 lessen)
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden* € 38,00 | niet-leden € 48,00 | Ooievaarspas** € 24,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.