Workshop 'Fiets- en wandeltochten maken met de smartphone'

27 februari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

Aan de hand van enkele apps leert u hoe u met uw smartphone en GPS routes kunt downloaden voor fiets- en wandeltochten. U hoeft, ook zonder internet, nooit meer de weg kwijt te raken. Ook krijgt u tips hoe u uw smartphone op de fiets kunt bevestigen.

U neemt uw eigen (opgeladen) iPhone en/of iPad mee. En, u heeft iOS 13 al op uw apparaat geïnstalleerd (dit kan niet tijdens de workshop!).

Opvallende functies van iOS 13 zijn:

• sneller werken met het toetsenbord
  • makkelijker tekst bewerken
  • nieuwe weergave van foto’s
  • uitgebreide bewerkingsmogelijkheden voor foto’s en nu ook video’s
  • nieuwe mogelijkheden in mail
  • aanmelden bij apps en websites met je Apple-ID
  • donkere modus voor ’s avonds
  • uitgebreidere herinneringen-app
  • houd onbekende bellers stil
  • deel nog makkelijker foto’s, bestanden of websites met anderen
  • apart systeem voor de iPad, iPadOS met extra mogelijkheden

In twee uur laten we u de belangrijkste en handigste vernieuwingen van dit nieuwe systeem zien. En u kunt natuurlijk ook vragen stellen.

• Wanneer: woensdag 26 februari
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden* € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas** € 6,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Allemaal Digitaal!

Deze workshop is onderdeel van het Allemaal Digitaal! programma. ‘Digitaal’ is een heel belangrijke taal geworden in onze samenleving. En nodig om hedendaags te kunnen communiceren met elkaar en vele (overheids)instanties. Om ‘digitaal fit’ te blijven biedt de Bibliotheek aan de Vliet in samenwerking met SeniorWeb aan de Vliet u inspiratie, educatie en ondersteuning. Zo kunt u optimaal en veilig gebruikmaken van de digitale wereld.

Allemaal Digitaal!

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.