Fiets- en wandeltochten maken met de smartphone

1 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

Aan de hand van enkele apps leert u hoe u met uw smartphone en GPS routes kunt downloaden voor fiets- en wandeltochten. U hoeft, ook zonder internet, nooit meer de weg kwijt te raken. Ook krijgt u tips hoe u uw smartphone op de fiets kunt bevestigen.

U neemt uw eigen (opgeladen) smartphone mee naar de workshop. U heeft het meest aan deze les met een niet al te oude smartphone.

• Wanneer: dinsdag 1 oktober 2019
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: Leden* € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas** € 6,00

* De ledenprijs geldt voor leden van de bibliotheek, de ouderenbond en SeniorWeb.
** De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.